Aktuális aukcióink:

Aukciós átvétel

Árveréseinkre keresünk ritka, becses könyveket, kéziratokat, térképeket.

Őszi árveréseink időpontjai: 2021. november 26. és december 3.

Átvétel: 2021. október 8-ig.

telefon: (36-1) 266-1970
e-mail: aukcio@kozpontiantikvarium.hu

 

Árveréseinket a Festetics Palotában (1088 Budapest, Pollack Mihály tér 3.) rendezzük.
Aukciónkat YouTube-csatornánkon és Facebook-oldalunkon élőben közvetítjük.

Tisztelt Ügyfeleink!

Engedjék meg, hogy ezúton tájékoztassuk Önöket a jelenleg fennálló járványügyi helyzet miatt hozott – az árverésünket érintő – változtatásokról.

Ezúttal is biztosítunk alternatív lehetőséget a tételek megtekintésére, de ezt személyesen is megtehetik. Antikváriumunkban a tételeket hétköznaponként a nyitvatartási idő alatt (10:00− 18:00 óráig) lehet megnézni, emellett kérésre bármelyik tételről fotókat küldünk e-mailben. Boltunkban a maszk viselése továbbra is kötelező, kézfertőtlenítési lehetőséget és igény szerint gumikesztyűt biztosítunk, valamint a megtekintés helyszínén légtisztító berendezést is üzemeltetünk.

Az árverésünkön, amely a Festetics Palota Tükörtermében kerül megrendezésre, vásárlóinknak – hosszú idő után először – újra lehetőségük nyílik a személyes részvételre, de az eddig megszokott módon várjuk vételi megbízásaikat, illetve telefonos licitálásra való jelentkezésüket is, valamint a www.axioart.com felületén keresztül online kapcsolódhatnak be az árverésbe. Gondolva azokra, akik a rendkívüli helyzetre való tekintettel még nem tudnak, vagy nem akarnak személyesen megjelenni, az árverési feltételek 3. és 10. pontjában részletezett – az Axioart Kft. által biztosított – közvetített szolgáltatás díjától a helyszíni licitálás feltételekhez kötött volta miatt mostani árveréseink alkalmával is eltekintünk. Javasoljuk azonban, hogy – a közelmúlt technikai problémáit figyelembe véve – inkább a licitálás hagyományos útjait (telefon, vételi megbízás) válasszák. A telefonos igények megfelelő biztosítása érdekében természetesen jóval több munkatársunk áll majd az Önök rendelkezésére.

Figyelembe kell vennünk partnerünk rendezvényünk lebonyolításával kapcsolatban a megjelentek érdekében hozott intézkedéseit, amelyek értelmében az aukción részt venni kívánóknak – rendelkezniük kell védettségi igazolvánnyal, amelyet kártya formájában és az applikáción keresztül bemutatva is elfogadunk – belépéskor alá kell írniuk egy nyilatkozatot (miszerint nincs tudomásuk arról, hogy hordoznák a COVID-19 fertőzést) – a rendezvény ideje alatt kötelező a maszkviselés, amelytől az étel- és italfogyasztás idejére természetesen eltekintünk

A legfrissebb információkkal kapcsolatban kérjük, kövessék Facebook-oldalunkat, illetve tájékozódjanak weboldalunkon. 

Aukciók

158. árverés
Dátum: 2021. november 26., péntek 17:00
Helyszín: Festetics Palota (Andrássy Egyetem), 1088 Budapest, Pollack Mihály tér 3.
Bemutató helye: Központi Antikvárium, 1053 Budapest, Múzeum krt. 13-15.
Bemutató ideje: 2021. november 22. - 2021. november 25. hétköznap 10.00-18.00 óráig
159. árverés
Dátum: 2021. december 3., péntek 17:00
Helyszín: Festetics Palota (Andrássy Egyetem), 1088 Budapest, Pollack Mihály tér 3.
Bemutató helye: Központi Antikvárium, 1053 Budapest, Múzeum krt. 13-15.
Bemutató ideje: 2021. november 22. - 2021. december 2. hétköznap 10.00-18.00 óráig